Lluís Soler i Panisello,
l'alcalde de Deltebre

Lluís Soler és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la UPF, amb l’especialitat en Economia i Gestió Pública. Soler també ha realitzat diferents màsters, postgraus i cursos en l’àmbit de la gestió pública. Entre aquests, per exemple, destaquen el Màster en Ciències Polítiques i Socials (UPF), el Màster en Fiscalitat (UOC), el Màster en Govern Local (UAB) i el Màster en Direcció Pública (ESADE). Simultàniament, també ha realitzat el Postgrau en Gestió i Administració Local (UAB), el Postgrau en Dret Administratiu Local (URV) i el Postgrau  en Lideratge i Governança (UAB), a banda de titulació oficial de llengua anglesa.

El 2007 va entrar en política institucional sent escollit regidor a l’Ajuntament de Deltebre i, posteriorment, vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre. La darrera legislatura 2011 – 2015 va ser el president del Consell Comarcal del Baix Ebre i cap de l’oposició a l’Ajuntament de Deltebre. En l’anterior legislatura va ser diputat d’Hisenda a la Diputació de Tarragona i va ser nomenat alcalde de Deltebre, funció que encara desenvolupa després d’haver estat proclamat novament alcalde el mes de juny de 2019. Actualment presideix l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM). 

Volem saber les teves idees

Com et puc ajudar?

Sóc Lluís Soler, l’alcalde de Deltebre. Envia’m un missatge a través d’aquest formulari, o a través del telèfon 621 220 185 i ens posarem en contacte amb tu. 

Les meves xarxes socials

Ens seguim?