• Polítiques Socials

    Al costat de la ciutadania

Polítiques Socials

Ajudem a més de 1.000 famílies amb les polítiques socials que hem creat:

Baix descobriràs més informació

Augmentem en un 130% la dotació econòmica
Ajudem a les famílies a pagar impostos, taxes i preus públics
Creem nous serveis i equipaments
Pugem un 130% la partida

Augment de la dotació econòmica de Polítiques Socials

Des de la nostra arribada al govern municipal, hem augmentat la partida econòmica en polítiques socials en un 130% per tal d’ajudar a les famílies del municipi que més ho necessiten.

Per primera vegada a la història de l'Ajuntament de Deltebre

Creació dels Ajuts d’Urgència Social i dels Ajuts als Tributs Locals

Amb aquestes ajudes facilitem, per una banda, que les famílies puguin fer front a pagaments temporals de rebuts de la llum, de l’aigua, material i activitats extraescolars…I, per altra banda, ajudem a les persones que tenen problemes a l’hora de fer el pagament dels tributs municipals.

Consulta els ajuts en funcionament
Millor atenció

Nou Espai de Serveis Socials

Una de les primeres accions de govern va ser reubicar l’espai de Serveis Socials per tal de millorar l’atenció a la ciutadania que fa ús d’aquest servei. Així, tots els veïns i veïnes disposen d’un servei individualitzat i amb major discreció.

Consulta la notícia en vídeo
Més de 900 usuaris actius

Creació de la Borsa de Treball

Abans l’Ajuntament de Deltebre no disposava de cap eina d’inserció laboral a disposició de la ciutadania. Ara, amb la BTDe fomentem la igualtat d’oportunitats i la transparència mitjançant una pàgina web que posa en contacte els demandats de feina amb els ofertants d’ocupació.

Consulta la notícia en vídeo
Més de 900 usuaris

Vols formar part de la Borsa de Treball de l'Ajuntament de Deltebre?

Facilitem la inserció laboral

Impuls de Cursos de Formació

Des de l’Ajuntament de Deltebre hem impulsat diferents cursos de formació al llarg de tots aquests anys per formar a les persones aturades, així com també a tota aquella gent que vol ampliar els seus coneixements o bé canviar de feina.

De fet, abans de l'entrada del govern PDeCAT no havia cap aula propietat de l'Ajuntament de Deltebre capacitada per poder albergar cursos de formació.

Més atenció ciutadana

Nou Espai Dr. Joan Santigosa

Si no és per la ràpida gestió del govern PDeCAT, a hores d’ara el servei de rehabilitació no es prestaria a Deltebre. Finalment, vam ubicar el servei en un nou espai i el vam acompanyar de la seu de la Federació d’Entitats Socials de les Terres de l’Ebre i la nova zona d’ambulàncies. Conformant, d’aquesta manera, un espai de serveis d’atenció social anomenat Dr. Joan Santigosa en homenatge a un dels doctors més prestigiosos del CAP de Deltebre.

Consulta la notícia en vídeo
Estalvi de 200.000€

Reubicació del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç

Amb el nou emplaçament públic del CDIAP, l’Ajuntament de Deltebre s’estalvia al voltant de 200.000€ respecte el contracte signat per l’anterior govern el qual ubicava aquest espai en un equipament privat. Alhora, es presta un millor servei amb un espai més gran d’atenció.

Consulta la notícia en vídeo
Polítiques Socials

Així ajudem a més de 1.000 famílies del municipi

Som el govern de les polítiques socials reals i t'ho demostrem en aquest vídeo, a banda de les accions ja plantejades en aquesta pròpia pàgina

#ElGoverndelaCulturadelsFets

Vols seguir coneixent l'acció de govern d'Enlairem Deltebre?