• Imatge de Poble

    Neteja de carrers, vies verdes, noves rotondes....

Més que 1000 paraules

Imatge de Poble

Si una cosa hem remarcat durant aquests anys és la nostra voluntat de treballar per millorar la Imatge de Poble. I, en aquest vídeo, podreu copsar, a través de diferents testimonis, algunes de les accions que hem dut a terme per assolir aquest objectiu

Una de les prioritats

Un Deltebre més net!

Consulta més informació:

Més neteja

carrers, desaigües, platges...

Urbanització de carrers

Amb participacio ciutadana

Gestió pròpia escombraries

Estalvi econòmic

El POUM, en marxa

Solucionem problemes urbanístics

Permet rebaixar la taxa d'escombraries municipal

Gestió directa de la recollida d'escombraries

Deltebre disposa a hores d'ara d'un millor servei de recollida d'escombraries a un menor cost per a la hisenda municipal i, també, per a les famílies de Deltebre. De fet, amb el nou servei de recollida, s'ha rebaixat 15€ la taxa d'escombraries a les famílies.

T'ho expliquem amb 3 punts:

Millores principals del servei de residus de l'Ajuntament de Deltebre

01 Rebaixa de la taxa d'escombraries (per famílies i comercials)

02 Millor servei amb nous vehicles, nous contenidors, augment de la freqüència de la recollida, nova maquinària...

03 Menor cost per a l'Ajuntament: comptant les millores, es preveu un estalvi econòmic de 1.755.000€

Millor servei, menor cost

El nou servei de residus i imatge de poble en dades

Et resumim en aquest vídeo les millores del nou servei de residus i imatge de poble que ha posat en marxa el govern del PDeCAT Deltebre

Nous carrers en marxa

Urbanització de carrers

Des de l’Ajuntament de Deltebre hem iniciat el procés d'urbanització de sis carrers del municipi. Un procés d'urbanització realitzat mitjançant la participació de la ciutadania del carrer, de manera que aquests podien decidir si s’executava l’obra i de quina manera s’executava.

Imatge de poble

Neteja Zona Viària

Per primera vegada, l’Ajuntament de Deltebre té un servei de neteja viària cada dia al municipi de Deltebre. En el cas de Riumar, la neteja viària es realitza els set dies de la setmana en temporada alta, 5 dies en temporada mitja i 4 dies en temporada baixa.

Conservem l'entorn del municipi

Neteja i adequació d'espais verds

Des del govern del PDeCAT Deltebre també hem impulsat la neteja i adequació dels espais verds municipals per tal que la jardineria del municipi, i evidentment també la de Riumar, presentin una condició òptima

Riumar, Marquesa i Bassa de l'Arena

Neteja de platges

Hem recuperat la bandera blava i això és una mostra que el treball de neteja de la platja de Riumar funciona de manera adequada i la platja presenta unes condicions òptimes per al seu gaudi. Des del govern hem impulsat la seva neteja, de dilluns a diumenge, per tal que presentin la millor imatge possible.

Al mateix temps, amb el nou contracte d'Imatge de Poble també es contempla la neteja de la platja de la Marquesa i la Bassa de l'Arena.

Equip de neteja

Neteja de Desaigües

Tot i que no és competència directa de l’Ajuntament de Deltebre, hem iniciat l’adequació dels desaigües municipals mitjançant un conveni de col·laboració amb la comunitat de les hortes amb el qual, des del consistori, s’aporten per primera vegada 30.000€ a la neteja de desaigües.

El nou planejament urbanístic

Aprovació inicial del POUM

Des del govern del PDeCAT Deltebre hem engegat un planejament urbanístics centrat en dos objectius. El primer, donar resposta a les problemàtiques urbanístiques de la ciutadania i, el segon, orientar el municipi a la dinamització socioeconòmica i a l’enfocament turístic durant els propers vint anys.

El POUM de Deltebre en dades

El POUM de Deltebre és una eina de resposta i solució a les problemàtiques urbanístiques de la ciutadania. I, en aquest vídeo, t'ho expliquem amb detalls per a què disposis de totes les dades del nou POUM.

Fem possible allò que semblava impossible

Enderrocament de Mobles Delta

Des del govern del Partit Demòcrata de Deltebre estem plenament satisfets d’haver enderrocat l’edifici de Mobles Delta després d’haver efectuat moltes i moltes gestions per tal d’enderrocar un edifici en ruïnes i adequar, durant l'any 2019, una de les entrades més transitades del municipi.

Una obra altament demandada

Construcció de la Rotonda del Camp Nou

Les gestions del govern del PDeCAT Deltebre han permès la construcció de la rotonda del Camp Nou. Una espectacular construcció que no només ha de permetre millorar la seguretat en un tram complicat, sinó també ha de facilitar la mobilitat i direcció cap al nucli de Riumar.

Una reivindicació històrica

Construcció de la rotonda del Forn de l'Obra

La rotonda del Forn de l'Obra, cruïlla entre l'avinguda 1 d'octubre i el carrer Robert Graupera comença a ser una realitat. D'aquesta manera, durant els propers mesos finalitzaran les obres i donarem solució a un dels punts amb més accidents del municipi.

Intentant evitar un dels sorolls més molestos de la ciutadania

Controls de sonometria i velocitat

Des de l'Ajuntament de Deltebre hem impulsat els controls de sonometria pels carrers del municipi per tal d'evitar els molestos sorolls de les motocicletes. Al mateix temps, també s'han posat en marxa els controls de velocitat pel municipi per tal d'evitar la circulació amb una velocitat excessiva.

Nous horaris, més imatge de poble

Modificació dels torns de la brigada

Amb la finalitat de prestar un millor servei a la ciutadania, hem apostat per modificar els horaris de la brigada municipal de manera que actualment hi ha un torn de matí, un torn de tarda, un torn de cap de setmana per urgències i un torn d’actes d’estiu. Així, el municipi disposa constantment d’operaris actius per fer front a les necessitats d’Imatge de Poble.

Dignifiquem la imatge de poble

Millora de les rotondes

Durant tots aquests anys també hem enllestit l'adequació de les rotondes municipals, de manera que aquestes no només presentin les millors condicions possibles sinó que també disposin d'enllumenat.

Nous marcadors, adequació dels vestuaris...

Millora de les instal·lacions esportives

Treballem per millorar i adequar les instal·lacions esportives municipals de manera que aquestes presentin la millor imatge possible per al seu ús. En aquesta línia, s’han adequat els vestuaris, s’han instal·lat marcadors electrònics i equips de megafonia, i s’ha enfortit la neteja dels equipaments una vegada finalitza l’activitat

Així treballem per millorar la Imatge de Poble

#ElGoverndelaCulturadelsFets

Vols consultar més acció de govern del PDeCAT Deltebre?