• Lluís Soler, el teu alcalde

  Dedicant els millors anys de la meva vida per enlairar Deltebre

Carta de presentació de Lluís Soler a càrrec del conseller Josep Rull des de la presó de Soto del Real

El conseller legítim de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull, ha escrit una carta des de la presó per presentar el candidat a l'alcaldia de Deltebre, Lluís Soler

El currículum

Lluís Soler és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la UPF, amb l’especialitat en Economia i Gestió Pública. Soler també ha realitzat diferents màsters, postgraus i cursos en l’àmbit de la gestió pública. Entre aquests, per exemple, destaquen el Màster en Ciències Polítiques i Socials (UPF), el Màster en Fiscalitat (UOC), el Màster en Govern Local (UAB) i el Màster en Direcció Pública (ESADE). Simultàniament, també ha realitzat el Postgrau en Gestió i Administració Local (UAB), el Postgrau en Dret Administratiu Local (URV) i el Postgrau  en Lideratge i Governança (UAB), a banda de titulació oficial de llengua anglesa.

El 2007 va entrar en política institucional sent escollit regidor a l’Ajuntament de Deltebre i, posteriorment, vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre. La darrera legislatura 2011 – 2015 va ser el president del Consell Comarcal del Baix Ebre i cap de l’oposició a l’Ajuntament de Deltebre. En l’anterior legislatura va ser diputat d’Hisenda a la Diputació de Tarragona i va ser nomenat alcalde de Deltebre, funció que encara desenvolupa després d’haver estat proclamat novament alcalde el mes de juny de 2019.

Actualment presideix l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM). També és membre de la direcció executiva nacional del Partit Demòcrata.

 • Participa!

  Sumem i dibuixem el Deltebre del futur!

 • Multimèdia

  Consulta els vídeos d'Enlairem Deltebre

 • Defensa del Territori

  Cultura, tradició, Delta de l'Ebre i Catalunya

 • Gestió Interna

  Rebaixem el deute de l'ajuntament a més de la meitat

 • Lluís Soler, el teu alcalde

  Dedicant els millors anys de la meva vida per enlairar Deltebre

 • Imatge de Poble

  Neteja de carrers, vies verdes, noves rotondes....

 • Dinamització Econòmica

  Deltebre, la capital del Delta de l'Ebre

 • L'alcalde, més personal

 • Entrevistes

  Consulta les entrevistes a l'equip de govern d'Enlairem Deltebre

 • Cohesió Social

  El carnaval, una de les festes més esperades de l'any

 • Polítiques Socials

  Al costat de la ciutadania

 • Accions Executiu Local

  Al costat de la ciutadania

 • El mapa del canvi

  Consulta les accions de govern a Google Maps

 • L'actualitat en vídeo

  Consulta les últimes notícies d'Enlairem Deltebre

Més personal

Els regidors i regidores que han acompanyat a Lluís Soler durant tots aquests anys defineixen al candidat en aquest vídeo

Estima pel seu municipi, capacitat de treball, lideratge, amic dels seus amics, generós, sensible...d'aquesta manera descriuen a Lluís Soler els diferents regidors han compartit camí amb ell durant aquests anys

Lluís Soler i Panisello

L'alcalde més personal

Quants WhatsApp reps al dia?

Difícil, però més de 500 segur de mitjana. Hauríem de fer pedagogia perquè els WhatsApps no acabin sent una pèrdua innecessària de temps.

I quantes trucades?

Moltíssimes però quan estic a l’Ajuntament no porto el telèfon al damunt, ja que crec que és una falta de respecte que la gent et demani hora, s’hagi d’esperar bastants dies perquè l’atenguis i hagis de fer-los perdre el temps contestant trucades o WhatsApps. Em reservo dues estones al dia quan arribo o quan plego a la nit per tornar trucades i respondre WhatsApps.

Quan descanses?

El servei públic és 24 h dia, els 7 dies de la setmana. Intento reservar-me alguna mitja jornada per a mi de dilluns a diumenge però resulta complicat.

Quant espera la gent per poder parlar amb tu…

Donem hores però encara estem desbordats. Qualsevol visita després requereix gestió i temps que no es veu. Intentem que la primera visita sempre sigui amb el regidor delegat però jo atenc a tothom que m’ho demana amb visites concertades, ja des d’inici, de tres setmanes per impossibilitat de fer-ho abans. Ara bé, qualsevol urgència l’atenem al moment, sigui a mitjanit o en diumenge.

Al costat de la gent

Què opinen amics i familiars de l'alcalde?

Els amics i familiars de l'alcalde parlen en aquest vídeo sobre la figura de Lluís Soler i Panisello, en el marc de les eleccions municipals de l'any 2015.

(segona part) Els amics i familiars de l'alcalde parlen en aquest vídeo sobre la figura de Lluís Soler i Panisello, en el marc de les eleccions municipals de l'any 2015

24 hores amb Lluís

(Fem memòria) Un dia amb Lluís Soler (any 2015)

En aquest vídeo podreu copsar un dia a la vida de Lluís Soler quan aquest era president del Consell Comarcal del Baix Ebre i candidat a l'alcaldia de Deltebre