• Dinamització Econòmica

    Deltebre, la capital del Delta de l'Ebre

Producte, paisatge i gastronomia

Som capital!

Consulta més informació:

Impulsem la marca Deltebre

Atracció Natural

Posem en valor la nostra singularitat

Producte, paisatge, gastronomia, cultura...

Apostem per Riumar

Eix d'atracció turística

Dinamitzem l'economia local

DeltaFira, Mescla, Jornades Gastronòmiques, Incentius...

Impossible fer una fira?

Recuperació de la DeltaFira i Impuls de Mescla

Des del govern municipal hem centrat tots els nostres esforços en recuperar i dinamitzar la DeltaFira. No només això, fins i tot hem creat Mescla, una mostra de gastronomia, paisatge i turisme que aporta un nou impuls i enfoc a la fira. Així doncs, amb el govern PDeCAT, Deltebre torna a disposar d’una fira digna, que genera orgull de poble i que projecta la marca del municipi. De fet, en l’última edició van haver-hi més de 10.000 visitants i es van servir més de 6.500 degustacions.

Una imatge val més que 1.000 paraules

DeltaFira i Mescla, en imatges

Ens deien, l'anterior govern, que fer una fira era impossible. Tot i això, amb la gestió del govern PDeCAT ha tornat la DeltaFira. I, en aquest vídeo, podreu veure un recull de les imatges de DeltaFira i Mescla.

Nou equipament per a la ciutadania

Centre Fluvial del Delta

Deltebre ja disposa d’un Centre Fluvial de 1.000m2 que alberga funcions transitòries d’auditori plenament equipat i condicionat acústicament per a poder donar cabuda a actuacions de teatre, concerts i conferències, entre d’altres.

Aquest equipament en feia ús una empresa privada

Consell de Riumar: punt d'atenció a la ciutadania i oficina d'informació turística

Després d'anys sense Punt d'Informació Turística a Riumar, des del govern del PDeCAT Deltebre hem obert novament el punt d'informació tot recuperant un equipament públic del qual en feia ús una empresa privada des de feia anys i sense cap actuació per part dels governs anteriors.

Aquest equipament també és una oficina d'atenció a la ciutadania en relació amb qualsevol temàtica de l'Ajuntament de Deltebre i també compta amb la presència de la Policia Local.

Un nou Riumar

Finalització de les Obres de Riumar

Les obres de Riumar ja estan en la seva fase final. De fet, està previst que acabin durant el primer trimestre de 2019 i permetran dignificar tot el nucli de Riumar amb les millors condicions possible.

Una de les primeres accions que vam realitzar al entrar al govern de l'Ajuntament de Deltebre va ser modificar les contribucions especials dels veïns i veïnes de Riumar. Així, si bé en la seva primera fase amb el govern d'ERC, els propietaris pagaven un 90% del cost de l'obra, amb el govern PDeCAT les contribucions es van rebaixar fins al 60%.

Aposta per Riumar

Noves passarel·les d'accés a la platja

La renovació de les passarel·les d’accés a la platja de Riumar ja és una realitat gràcies a les constants gestions realitzades pel govern del PDeCAT Deltebre. Així, la platja té uns accessos de primer nivell i esdevé referència al territori.

Consulta la notícia en vídeo
També deien que era impossible

Recuperació de la bandera blava

Tot i que des de l’anterior govern municipal ens deien que era una tasca impossible, la platja de Riumar és de bandera blava, per segon any consecutiu, gràcies a les millores realitzades a la platja en relació als serveis, la neteja i els accessos.

Consulta la notícia en vídeo
Donem capacitat a més embarcacions

Aprovació inicial de l'ampliació del Port de Deltebre

El projecte d’ampliació del Port de Deltebre donarà cabuda a més embarcacions esportives i embarcacions pesqueres, donant resposta a les necessitats existents i, alhora, impulsant l’economia local.

Consulta la notícia en vídeo
Anem i participem amb resultats

Promoció Activa de Deltebre a les Fires

Des del govern hem impulsat la presència activa a fires internacionals amb empreses del sector turístic i gastronòmic. D’aquesta manera, actualment l’Ajuntament promociona la gastronomia i el paisatge mitjançant experiències in situ al propi estand.

Representant un producte com l'arròs

Deltebre al Saló del Manga

El municipi de Deltebre va ser el convidat de la fira atès que l’arròs va ser el protagonista dels tallers de cuina. D’aquesta manera, l’experiència va comptar amb la participació, entre d'altres, del xef del restaurant Mas Prades, Ladis Alcalà, del xef guardonat amb 1 estrella Michelin, Jeroni Castell, i de Margaret Morelló, propietària del restaurant Sushi MC

Cal mencionar que la Colla de Jotes i Sardanes de Deltebre va participar durant la inauguració de la Fira, conjuntament amb la Rondalla dels Tres Cantadors.

Presents a la fira gastronòmica més important de l'estat espanyol

Deltebre a Madrid Fusión

Deltebre ha estat protagonista a la fira Madrid Fusión amb 19 tallers de degustació dels productes i de la gastronomia del municipi. Han estat tres dies que, segons l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ens han atorgat una “nova oportunitat per projectar un Delta de l’Ebre emergent posant en valor el seu producte, la seva cuina i el seu paisatge”.

Un esdeveniment que va aplegar a més de 650.000 visitants

Deltebre al Festival del Loire

El municipi de Deltebre va ser una de les poblacions invitades pels organitzadors del Festival del Loire per a representar el riu Ebre en aquest esdeveniment que es va celebrar del 20 al 24 de setembre a Orleans (França) i que va aplegar a més de 650.000 visitants. Per a representar part de l’essència del municipi, una delegació de 20 persones van col·laborar activament durant els quatre dies de la fira oferint la possibilitat de participar en jocs tradicionals, construint una barraca en directe i perxant al riu Loire.

Deltebre de tapes

Volta i Tapa't, la ruta de tapes

Diferents restaurants del municipi participen en aquesta nova activitat implementada per l'equip de govern del PDeCAT Deltebre. Amb el Volta i Tapa't volem dinamitzar l'economia local a partir de la gastronomia i del producte de qualitat.

Consulta la notícia en vídeo
Posant en valor el producte local i de qualitat

Organització de les jornades gastronòmiques

Els productes de qualitat i la gastronomia són uns dels valors afegits del nostre municipi. És per aquest motiu que hem impulsat les jornades gastronòmiques durant tot l'any per tal de poder mostrar, d'aquesta manera, el bo i millor del nostre municipi als veïns i veïnes i a la gent que ens visita.

Jornades gastronòmiques: tellerina, arròs, ànec, musclo

Ampli ventall d'activitats

Catàleg d'actes d'estiu

Tots els estius, des de l'arribada del govern del PDeCAT, presentem un catàleg d'activitats que ajuden a enfocar el municipi al turisme amb una àmplia oferta d'actes culturals, esportius, lúdics...

Aquest catàleg també recull totes les activitats organitzades pel conjunt del teixit associatius de manera que esdevingui una plataforma de difusió a arreu del territori.

Un fet àmpliament demandat pel sector pesquer

Permís per al dragatge de la Bocana Riu Ebre

Som el govern que ha arribat més enllà amb el dragatge de la bocana. A hores d’ara, ja disposem d'una autorització que ens permet la realització d'un dragatge. No obstant, estem treballant per allargar aquesta autorització i, al mateix temps, que les administracions competents adquireixin el compromís d'incorporar el dragatge a la seva agenda política.

Nou model

Impuls de les Festes de l’Arròs

Hem impulsat les Festes de l’Arròs canviant, entre d’altres coses, la seva ubicació. Així, si bé abans es realitzaven en un emplaçament amb interessos privats, ara es realitzen a la Finca de Bombita. A més, també s’ha ampliat la programació, la mostra d’activitats tradicionals i la mostra de gastronomia i producte.

Vídeo promocional de les Festes de l'Arròs

Les Festes de l’Arròs són l’ocasió perfecta per viure de primera mà l’escenificació de les diferents feines que realitzaven els nostres avantpassats durant el cicle d’aquest cultiu: La Plantada (al juny) i La Sega (al setembre). Prepara’t per entrar dins de l’arrossar i sentir la sensació tan única d’endinsar-te en el fang. I després, que comenci la festa: jota ballada, dinar popular, teatre, jocs tradicionals…

Els 30 primers minuts són gratis

Adequació de la Zona Blava

Seguint amb el nostre compromís amb els comerços del centre de La Cava, hem revisat la zona blava introduint la gratuïtat dels 30 primers minuts, la creació de la zona taronja, la rebaixa de la tarifa de pagament, l’augment de les places per als minusvàlids i un nou horari pactat amb els comerços de la zona.

#EnlairemDeltebre

Així impulsem l'economia del municipi!

Vols seguir consultant l'acció de govern del PDeCAT Deltebre?