Defensa del territori

Cultura, tradició, Delta de l’Ebre i Catalunya

La regressió, enemic del Delta de l'Ebre

Lluita contra la regressió

Som el primer govern que ha actuat de manera oficial i directa a la platja de la Marquesa per mantenir l’accés al Fangar i per frenar les conseqüències del temporal. Al mateix temps, hem presentat un projecte innovador per pal·liar els efectes de la regressió al nostre municipi.

A Deltebre vam votar el passat 1 d'octubre

Compomesos amb Catalunya

Des de sempre hem mostrat el nostre suport a l’anhel de llibertat del poble de Catalunya. És per aquest motiu que sempre hem estat al costat del govern de la Generalitat de Catalunya i de la majoria social del municipi en el camí de configurar un estat propi.

No i no

En contra del transvasament del riu Ebre

Des de l’actual govern del PDeCAT Deltebre sempre hem mostrat el nostre rebuig al transvasament del riu Ebre. Així ho hem posat de manifest en les diferents mocions tramitades al plenari i amb la participació en els actes antritransvasistes que s’han convocat. Així, defensem que el nostre riu rebi un cabal mínim garantit que permeti la subsistència del Delta.

Defensem la nostra cultura

Al costat de les nostres tradicions

Des del govern sempre hem defensat les nostres tradicions atès que aquestes marquen la nostra identitat i la nostra història. Per aquest motiu, sempre hem estat al costat dels bous i d’impulsar totes aquelles activitats que ajuden a posar en valor la nostra cultura.

Defensem la nostra cultura

Amb el govern del PDeCat, Deltebre diu sí als bous!

Des de l’Ajuntament de Deltebre sempre hem treballat per donar suport a la tradició dels correbous. Per aquest motiu, any rere any despleguem la pancarta “Sí als bous, Sí a la tradició” durant les festes majors.

Un sector rellevant per al municipi

Al costat del sector primari

Defensem els interessos del sector primari per a què es desenvolupi econòmicament atès que és un sector plenament rellavant per al desenvolupament socials i econòmic de Deltebre i del Delta de l’Ebre.

En el marc de les Festes de l'Arròs

Obertura de la Finca de Bombita a la ciutadania

Hem realitzat totes les gestions necessàries per tal d’obrir de manera puntual la Finca de Bombita. D’aquesta manera, els veïns i veïnes, en el marc de les Festes de l’Arròs, poden visitar-la i gaudir d’un entorn natural al cor del Delta de l’Ebre.

Vols consultar més acció de govern ?

Osed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi