• Cohesió Social

    El carnaval, una de les festes més esperades de l'any

Deltebre, més i millor

Activem Deltebre!

Consulta més informació:

Millors equipaments

Biblioteca, Escola de Música...

Participació Ciutadana

Deltebre Participa!

Suport al Teixit Associatiu

Més suport i més transparència

Impuls esdeveniments

Fem de Deltebre un referent

Recuperem un espai que havia estat abandonat

Obertura del Centre Esportiu del Delta

El Centre Esportiu del Delta ja és una realitat. Una actuació demandada constantment pels veïns i veïnes de Deltebre i que ha estat un dels objectius del govern durant la darrera legislatura

Consulta la notícia en vídeo
Del somni a la realitat

Biblioteca Delta de l’Ebre

Després d’anys de demandes i de reclamacions constants, no ha estat fins l’arribada del govern del PDeCAT Deltebre que la Biblioteca Delta de l’Ebre ha estat una realitat aprofitant una subvenció que l’anterior govern donava per perduda.

Amb aquest equipament cultural de primer nivell ratifiquem Deltebre com a capital del Delta de l’Ebre. Així a nova Biblioteca ofereix un fons documental de 36.000 arxius, espais de consulta, i aules de formació i conferències per a donar servei i cobertura a les necessitats de la ciutadania i de les entitats.

Consulta la notícia en vídeo
Fem possible allò que semblava impossible

Escola Municipal de Música

Després d’anys d’intents de municipalització, i després de seguides errades i frustracions, finalment la ciutadania de Deltebre disposa d’un equipament municipal homologat per a l’ensenyament de música de primer nivell i gràcies a l’acció de govern del PDeCAT Deltebre.

Consulta la notícia en vídeo
Més de 1.300 participants i 28 comparses

Implementació del Carnaval

Una nova festa promoguda per l’actual govern que genera orgull de poble entre tots els veïns i veïnes. En total, més de 1.300 participants i 28 comparses que generen un ambient festiu i ajuden a projectar la imatge de Deltebre a arreu del territori.

Reportatge del Carnaval a Deltebre
Enlairem Deltebre!

El carnaval en imatges

Des del govern PDeCAT Deltebre hem impulsat aquesta festa que és referencia a tot el territori. Per aquest motiu, més enllà de les paraules, us facilitem aquest vídeo per a què pugueu copsar de primera mà l'esperit de la Rua del Carnaval de Deltebre.

Deltebre Participa!

Desplegament dels processos de participació ciutadana

Des del govern del PDeCAT apostem per la participació ciutadana amb l’objectiu que la ciutadania tingui veu i vot en moltes de les actuacions que es realitzen al municipi. Així, més enllà d’aprovar el reglament de Participació Ciutadana, també hem posat a consulta del municipi diferents accions com ara els pressupostos participatius, nomes de places, carrers i equipaments, urbanització de carrers i soterrament de línies elèctriques, selecció de projectes per a construir, etc.

Visita el portal Deltebre Participa!
Deltebre, 40 anys!

Posem en valor la nostra història

La història del nostre municipi mereix ser coneguda i posada en valor. Per aquest motiu, des del govern del PDeCAT, i en el marc de la celebració dels 40 anys del nostre municipi, vam impulsar l'edició d'un vídeo que poses de manifest el recorregut històric del nostre municipi, des de la lluita per la segregació fins a dia d'avui.

Un nou model de festa!

Actualització de les Festes Majors

Hem dotat de nou contingut a les Festes Majors de Deltebre per tal de disposar un ampli ventall d'activitats per a tots els públics: autoslocos, tobogan aquàtic, nits de bingo al ball, Piromusical de l'Ebre, correbars, concert de La Pegatina...

Al mateix temps, hem seguit apostant per la nostra tradició taurina i per les nits de ball.

Recordes el primer Piromusical de l'Ebre?

Un dels actes més recordats de les darreres Festes Majors va ser el primer Piromusical de l'Ebre. 20 minuts de focs artificials a ritme de la música que van sorprendre a tots els presents generant, d'aquesta manera, orgull de poble entre la ciutadania.

La televisió digital de Deltebre

Implementació del Projecte Delta.Cat

Hem impulsat una nova plataforma de comunicació integrada per la renovació de continguts de Ràdio Delta, per la creació d’una televisió digital en streaming i un diari digital. Tot amb la voluntat de donar veu a la ciutadania del municipi i al conjunt del teixit associatiu.

Consulta la web!
Reconeixem la tasca en valor del municipi

Creació dels Premis Deltebre

Els Premis Deltebre volen posar en valor la trajectòria individual i/o col·lectiva de totes aquelles persones que han ajudat a exportar la imatge de Deltebre a arreu del territori. És la ciutadania, a través de la seva votació, qui escull els premiats.

Mira el lliurament de premis de la primera edició!
Al costat del teixit associatiu

Transparència en les subvencions al teixit associatiu

Durant aquests anys hem reforçat econòmicament el pressupost dirigit a les entitats i a les associacions, i hem creat uns nous ajuts per a les entitats que representen el municipi a l’exterior. Al mateix temps, també hem establert nous criteris de concessió més objectius, mitjançant una mesa tècnica de valoració, i hem fomentat l’autogestió.

Reestructuració dels locals municipals

Millora dels equipaments

Aquests anys hem treballat per adequar i millorar els equipaments municipals amb l’objectiu que la ciutadania rebi una millor atenció. Així, durant aquests mesos hem realitzar una profunda tasca de reestructuració dels locals municipals per tal de dotar de nous espais als teixit associatiu, així com també millorar els locals el mal estat.

Equipament per a les entitats

Nova Sala Espai Puntual

L’antiga Biblioteca és ara una sala d’actes totalment equipada amb cadires, megafonia i projector a disposició de les diferents entitats i associacions del municipi.

Deltebre es mou!

Aposta per l’esport i la salut

Des del govern del PDeCAT Deltebre hem impulsat l’esport al municipi realitzant diferents activitats com podria ser el cas del Triatló Deltebre, els campus esportius, els cursets de natació, de les activitats esportives a la platja i, com no, del suport a les diferents entitats esportives que organitzen activitats o representen el municipi.

#ElGoverndelaCulturadelsFets

Enlairem Deltebre amb la Cohesió Social!

Vols seguir consultant l'acció de govern d'Enlairem Deltebre?