Aquesta setmana es compleix el primer any del mandat municipal d’Enlairem Deltebre. Uns 12 mesos que han estat marcats de manera evident pel temporal Glòria i per la COVID-19, els quals han frenat part de l’acció de govern programada per aquests darrers mesos i han fet orientar les actuacions a la reactivació socioeconòmica del municipi..

Tanmateix, Deltebre ha seguit avançant a gran velocitat. La Plaça de les Dones, el Parc Fluvial del Delta, l’embarcador David Casanova, les obres actuals de la rotonda del carrer Pintor Sorolla i de l’Espai Expositiu, la consolidació del Carnaval com a esdeveniment de referència, l’estabilització de l’endeutament en mínims històrics…són només algunes de les accions que s’han dut a terme aquests mesos, tot i l’adversitat del context d’aquest 2020.

El cap local d’Enlairem Deltebre, Carlos Serra, ha destacat que “aquests 12 mesos hem complert amb 50 de les 200 accions de govern que ens vam comprometre en el Pla de Govern que va ser avalat en les darreres eleccions municipals per una majoria històrica”. Serra ha detallat que “és evident que el temporal Glòria i la COVID-19 han frenat part de l’acció de govern, i també han dificultat el manteniment dels espais verds, equipaments i vies públiques del municipi”. Per tot això, Serra ha lamentat que “des del grup d’ERC Deltebre s’utilitzin els efectes del temporal Glòria i l’aturada de la COVID-19 en contra de la gestió del govern municipal”.

En tot cas, Serra ha expressat que “des d’Enlairem Deltebre ja estem acostumats a la demagògia i el populisme que aplica ERC Deltebre en la seva acció municipal i que es va posar de manifest, una vegada més, en la valoració d’aquest primer any de mandat”.  Segons Serra, “des del primer moment ERC està treballant amb una doble cara però amb un objectiu clar: frenar Deltebre i fer que el nostre municipi retorni als anys grisos de la seva gestió municipal”.

Finalment, Serra ha explicat que “Deltebre avança des de fa 5 anys a gran velocitat, i el nostre compromís amb la ciutadania es seguir avançant, agafats de la seva mà, per tal de continuar despertant l’orgull de poble i consolidar Deltebre com un municipi de referència i respectat a arreu del territori”.